Prosessi

Kaikkien prosessien lähtökohtana on vastaaminen asiakastarpeeseen. Tärkeintä on, että oikeanlainen tuote on asiakkaalla oikeaan aikaan. Johnson Metall on tunnistanut toiminnassaan viisi ydinprosessia: Myynti-prosessi, ostoprosessi, sulatus- ja valuprosessi, koneistus- ja sorvausprosessi ja toimitusprosessi.

 

Myyntiprosessi

Myyntiprosessin alussa selvitetään tarkasti asiakastarve, jonka pohjalta valmistetaan tarkasti tilaajan vaatimusten mukaiset tuotteet. Valmistamme sopimusasiakkaillemme tuotteita tarvittaessa myös varastoon nopeamman toimitusajan takaamiseksi.

 

Ostoprosessi

Ostaessamme raaka-ainetta tai aihioita vaadimme toimittajiltamme samaa laatua kuin mitä itse pystymme toimittamaan. Koska eri seoksilla on tarkat vaatimukset, on tärkeää että raaka-aineen puhtausaste on tarkasti tiedossa.

 

Sulatus ja valuprosessi

Sulatettavat ja valettavat raaka-aineet valmistetaan tarkasti ohjeiden mukaisesti. Jokaisesta valusta otetaan koenappi, joka analysoidaan spektrometrillä. Kaikki analyysitulokset tallennetaan, joten jokaisen kappaleen seostus on jäljitettävissä. Valun tuloksena syntyy mitan ja vaatimukset täyttävä valuaihio. Valmiita aihioita käsitellään siten että niiden rakenne ei muutu varastoinnin aikana.

 

Koneistus ja sorvausprosessi

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa että valmistetut kappaleet ovat mitoiltaan ja geometrialtaan täsmälleen oikeanlaisia. Koneistuksen jälkeen kappaleet viimeistellään sekä puhdistetaan.

 

Toimitusprosessi

Kuljetusvaurioiden välttämiseksi tuotteet pakataan huolellisesti ja toimitetaan asiakkaalle tarkasti sovitun aikataulun mukaisesti. Pakkausmateriaaleina pyrimme käyttämään ympäristölle vaarattomia ja uusiutuvista luonnonvaroista valmistettuja vaihtoehtoja.

 

prosessi